Wie ben ik

IMG_1138

Vormgeven, fotograferen, webdesign en schrijven zet ik in om jou je verhaal te laten vertellen. Door ons gesprek en mijn vermogen om te associëren kom ik op verrassende ideeën. Ook concretiseer ik mijn associaties in beeldend werk (installaties en autonome fotografie).

Associëren kan ik als de beste, magisch denken geen probleem, alles aan elkaar knopen (letterlijk en figuurlijk) daar ben ik een kei in en als er ergens tekst staat, moe(s)t het worden gelezen. Het werd dus de School voor de Journalistiek, want met schrijfsels is niet direct een inkomen te verwerven.

Bij tekst horen plaatjes. Mijn hele leven ben ik gefascineerd door afbeeldingen. Beeld heeft een heel ander vocabulaire dan mijn woordenschat. Een beeld komt anders binnen dan de beschrijving ervan. Een foto vertelt soms het hele verhaal in één klap, dus werd het óók de FotoAcademie en studeer ik aan de NAU, een kunstacademie in deeltijd.

Tekst en beeld zijn twee bouwstenen die ik graag met elkaar verbind. Tekst komt beter tot zijn recht als het gepresenteerd wordt in een passende vorm, beeld onderstreept en benadrukt tekst.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten